Home / Loterij opzeggen of stopzetten / Vriendenloterij opzeggen

Vriendenloterij opzeggen

De VriendenLoterij winnen, uiteraard is dat iets wat iedereen wil. Toch kan het zo zijn dat je je deelname aan de loterij wilt stopzetten. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Op deze pagina staat uitgelegd hoe je gemakkelijk je loten kunt opzeggen.

Meespelen met minder loten

Wanneer je met meer loten meespeelt in de VriendenLoterij maak je uiteraard meer kans. Mocht je overwegen je lidmaatschap stop te zetten, overweeg dan goed wat hiervoor je reden is. Speel je mee met meerdere loten en wil je kosten besparen, maar toch kans blijven maken op de prijzen? Kies er dan bijvoorbeeld voor mee te spelen met minder loten. Op deze manier maak je nog altijd kans op die mooie geldbedragen, maar bespaar je wel gemakkelijk geld.

Stopzetten wegens overlijden

Wanneer iemand overlijdt zijn er een hoop zaken die geregeld moeten worden. Het opzeggen van deelname aan loterijen is hiervan ook onderdeel en wil je natuurlijk zo snel mogelijk geregeld hebben. Telefonisch stopzetten is dan het gemakkelijkst. Vermeld duidelijk dat het om een overleden deelnemer gaat, de medewerker zal dan zo spoedig mogelijk de deelname stopzetten.

Overstappen naar een andere loterij

Nederland kent vele loterijen, ieder met hun eigen jackpots, winkansen, gesteunde goede doelen en deelname tarieven. Het kan daarom gebeuren dat een andere loterij beter bij je past dan de VriendenLoterij. Overstappen naar een andere loterij is dan een goede keuze. Zorg er in dat geval wel voor dat je je lidmaatschap bij de VriendenLoterij eerst stopzet.

Benodigdheden stopzetten lidmaatschap

Wanneer je je wilt uitschrijven uit het deelnemers bestand dien je de volgende zaken te kunnen overhandigen aan de loterij:

  • Naamgegevens deelnemer
  • Adresgegevens deelnemer
  • IBAN nummer deelnemer

Je zult moeten kunnen duidelijk maken dat je daad werkelijk de deelnemer bent. Hierom zullen extra gegevens gevraagd worden als geboortedatum, telefoonnummer etc.
Vaak wordt gevraagd om de reden van opzeggen, daar kunt u uiteraard eerlijk over zijn.

Hoe zeg je de VriendenLoterij op?

Je deelname aan de VriendenLoterij opzeggen kan op verschillende manieren. Uiteraard kun je een mail of brief sturen, we adviseren echter altijd te bellen. Dit gaat vele malen sneller en je weet direct of je opzegging ook lukt. Vraag altijd om een bevestiging, dit voorkomt onduidelijkheid achteraf.

Opzegtermijn VriendenLoterij

De VriendenLoterij hanteert een opzegtermijn van een maand. Het kan dus voorkomen dat je nog één loterij mee zult doen wanneer je je deelname beëindigd. Houdt hiermee rekening wanneer je voor een bepaalde datum wilt stoppen.

Klaar om op te zeggen? Bekijk hier de contactgegevens van de VriendenLoterij.

Top