Home / Loterij opzeggen of stopzetten / Staatsloterij opzeggen

Staatsloterij opzeggen

Geef toe: je hebt er vast wel eens van gedroomd de jackpot uit de loterij te winnen! Lekker op vakantie naar de mooiste bestemmingen, veel reizen, een villa kopen en een mooie sportauto erbij. Wanneer je de loterij wint is het allemaal mogelijk!
Voor velen is het dan ook een teleurstelling wanneer keer op keer alleen kleine bedragen of zelfs niets gewonnen wordt. Deze teleurstelling kan dan ook reden zijn dat je wilt stoppen met je deelname. Wanneer je wilt stoppen ermee te doen met de Staatsloterij is je deelname op verschillende manieren gemakkelijk op te zeggen. Op deze pagina worden alle manieren toegelicht. Zo zie je direct hoe je de deelname het gemakkelijkst stopzet.

Staatsloterij opzeggen via contactformulier

Opzeggen via contactformulier is een gemakkelijke manier om je loten op te zeggen. Een contactformulier is echter vaak niet de beste keuze. Wanneer je een contact formulier invult ben je afhankelijk van een medewerker die je aanvraag in behandeling neemt en je een reactie geeft. Dit kan een tijd duren. Om je deelname echt snel stop te zetten kun je het beste telefonisch contact opnemen met de Staatsloterij. Een medewerker zal je direct helpen je deelname te beƫindigen. Je weet zo direct waar je aan toe bent. Let er wel op dat je direct een bevestiging via de mail vraagt. Zo heb je zwart op wit staan dat je niet meer deel wilt nemen aan de loterij.

Top