Home / Loterij opzeggen of stopzetten / Bankgiro loterij opzeggen

Bankgiro loterij opzeggen

Je speelt al jaren iedere maand mee met de bankgiro loterij. Uiteraard ken je de prijzen: je hebt de appeltaartjes, het ben en jerry’s ijs en de tijdschriften al meerdere keren gewonnen. Daar naast steun je met je deelname ook nog eens vele musea en andere kunst en cultuur instellingen. Waarom zou je stoppen? Hier zijn vaak echter goede redenen voor. In dit artikel worden de mogelijkheden uitgelicht zodat je jouw deelname op de juiste manier stopzet.

Meespelen met een andere loterij

Natuurlijk, het is leuk dat je met de bankgiro loterij met regelmaat iets wint. Maar de cadeautjes gaan op gegeven moment ook vervelen. Je wilt een keer die echt grote prijs winnen die je leven daar werkelijk veranderd! Wanneer dit het geval is, zijn er misschien andere loterijen die beter bij je passen. Een Staatsloterij of Eurojackpot deelname past in dat geval beter bij je. In plaats van vele kleine prijzen en cadeautjes vallen hier grote geldbedragen te winnen. Wanneer je overweegt over te stappen van de bankgiroloterij, bekijk dan eens de andere loterijen op deze website!

Meespelen met minder loten

Wanneer de ijsprijs of bloemenprijs voor de zoveelste keer op jouw 5 loten valt zal dit je aan het denken zetten: wéér 5 bakken ijs, wat moet ik met zoveel ijs? Natuurlijk, meer loten vergroot je kans, maar op zoveel cadeautjes zit je ook weer niet te wachten. Meespelen met minder loten is dan een goede optie. Zeg een deel van je loten op en kies er bijvoorbeeld voor de besparing die je hiermee realiseert te gebruiken om loten te kopen van een loterij waarbij je meer kans maakt op mooie geldprijzen.

Top