Header Image
Home / Loten kopen

Loten kopen

Wie mee wil spelen in een loterij zal een lot moeten kopen. Het lot is immers het deelname bewijs en geeft recht op de prijzen die voor het lotnummer getrokken zijn. Op deze pagina lees je waar je je loten het best kunt kopen.

Loten in de Winkel Kopen

Traditioneel zijn loten in de winkel te koop. Bij tijdschriftenwinkeltjes, tabakszaken en locale supermarkten kun je een deelnamebewijs kopen voor de bekende en grootste loterijen. Tegenwoordig is het vaak mogelijk hier ook je eigen lot- of eindnummer te kiezen.

Online Loten Kopen

Voor wie liever niet de deur uit wil bestaat de mogelijkheid online je loten aan te schaffen. Je betaald gemakkelijk via automatische incasso of iDEAL. Vervolgens ontvang je je lotnummer waarmee je meespeelt. In de meeste gevallen kun je daarnaast zelf invloed uitoefenen op je lotnummer. Je kunt voor je eigen eindnummer of gehele lotnummer kiezen. In de meeste gevallen ontvang je geen fysieke, papieren loten als je online je loten aanschaft.

Direct Loten Kopen

Om mee te spelen in de loterij hoef je tegenwoordig dus de deur niet meer uit. Je koopt je loten gewoon online en ontvangt je lotnummer via de mail. Uiteraard kun je ook nog steeds je loten aanschaffen in de winkel kopen.

Top